Ez az a sztori, amit még a guglin keresve sem találtam, tehát az ismerős, akivel történt, asszem történelmet ír.

Szóval, történt a minap, hogy az ismerős (férfiú) kissé elhajlott az éjszaka. Sör és viszki voltak az ő társai egész éjjel, valahogy aztán csak hazakászmálódott és lefeküdt aludni. Hajnaltájt persze jött a feszítő érzés szegénykémnél, csakhogy az ágyban felállva rossz felé indult. Elmondásra szerint (bár nem tudom, hogy lehet valaki ennyire dezorientált) nem az ajtó felé sikerült neki, helyette a franciaágyban maga mellé vett laptop fedelét bírta felhajtani (végülis, erőltetve akár párhuzamba is állítható a vécédeszkával) és teleküldte másfél liter folyadékkal, majd -mint aki jól végezte dolgát -édesdeden visszaaludt. Reggel szerintem a szag költötte fel, mindenesetre pánikba esve kapcsolgatta a gépet. Na, ezt nem kellett volna, mert néhány perces működés után be is sültek az áramkörök, gondolom, a liter viszkivel megfejelt, tehát erősen alkoholtartalmú savas húggyal már nem tudott megbirkózni a 21. századi technika.

Bár erősen próbáltam szánakozó arcot vágni, mikor elmesélte, lehet képzelni, mennyire sikerült. Nem irigylem a szervizes fiúkat sem, mikor a srác majd beviszi a gépet és valami magyarázatot kell adni a meghibásodás okára.

Már tovább sem merem gondolni, mi van, ha netán nem csak kisdolgoznia kell akkor hajnalban...

A bejegyzés trackback címe:

https://morca.blog.hu/api/trackback/id/tr241681464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása